array(0) { }

Uw gegevens worden verwerkt.
Een moment geduld alstublieft...

ESD WERKPLAATSOPTIMALISATIE

Home / Cases / ESD WERKPLAATSOPTIMALISATIE

Elektronica bedrijf kiest voor onze modulaire ESD werktafels en MultiLine. De klant was op zoek naar gemakkelijk aan te passen werkplekoplossingen voor test en repair afdelingen. Een aantal zaken waren van belang. De ruimte van de werkplaats moest zo efficiënt mogelijk worden ingericht en de werkplekken moesten worden voorzien van goede werkverlichting.

We hebben uiteindelijk gekozen voor onze ESD veilige CONCEPT WERKTAFELS en deze voor de werkeilanden tegen elkaar geplaatst. Daardoor konden we gebruik maken van een enkel UPRIGHT FRAME die aan beide kanten kon worden gebruikt voor beide stations. Op dze manier scheelt dat ook weer wat ruimte. Mochten de stations later in een andere opstelling moeten worden neergezet dan is de aanschaf van een extra enkel UPRIGHT FRAME voldoende om het tweede station weer compleet te maken.

Daarnaast hebben met behulp van ons MULTILINE systeem een assemblage straat gecreëerd waar de producten worden opgebouwd, worden voorzien van software en uiteindelijk worden getest. Voor alle stappen is het werkplek gedeelte geoptimaliseerd.

Na oplevering was men zeer tevreden over de efficiëntie-upgrade, de LEAN verbeteringen, de professionele uitstraling en de productiviteitsverhoging van de gehele werkplaats. De ESD werkplekken worden periodiek gecontroleerd op de IEC61340-5-1 norm door de ESD verantwoordelijke van het bedrijf.