array(0) { }

Uw gegevens worden verwerkt.
Een moment geduld alstublieft...

Inrichting van multifunctionele werktafels

Home / Cases / Inrichting van multifunctionele werktafels

Internationaal logistiek bedrijf dat zich richt op de distributie van implantaten en medische artikelen, kiest voor Human Workspace werkstations en inpaktafels. De efficiënte en modulaire inpak werkstations zijn geplaatst en staan garant voor een strak en professioneel imago en een ergonomisch verantwoorde en prettige werkplek. De meeste werktafels zijn rug tegen rug geplaatst om zo efficiënt mogelijk met de ruimte om te gaan.

De werktafels zijn voorzien van monitor armen en een goede werkplekverlichting, Vaak realiseert men zich niet hoe belangrijk een juiste werkplekverlichting is. Een flikkervrij licht op de juiste “werk” temperatuur en een juist aantal lux zorgt voor een actieve en prettige werkomgeving. Diverse grote onderzoeken wijzen uit dat een flink deel van het comfort gevoel bij de werkplek afhangt van een juiste verlichting. Onnodig om te benadrukken dat een juiste werkverplichting bijdraagt aan minder fouten en een hogere output. Maar dat doen we bij deze toch!

Daarnaast hebben we volledig op maat gemaakte werkstations geleverd waarin een strap-machine is ingebouwd. De werktafels zijn mede door het hoge gewicht van de machine elektrisch in hoogte verstelbaar.