array(0) { }

Uw gegevens worden verwerkt.
Een moment geduld alstublieft...

Divers assortiment verpakken bij Rotec

Home / Cases / Divers assortiment verpakken bij Rotec

Rotec Cutting Tools kiest voor de Treston werktafels vanwege het modulaire ontwerp “Je kunt oneindig veel samenstellingen maken en dus vrijwel in elke individuele behoefte van de afzonderlijke medewerkers voorzien. Dit draagt bij aan het comfort en de productiviteit van onze medewerkers.

Rotec biedt een compleet assortiment gereedschappen voor de metaal- en houtbewerkende industrie en de bouwindustrie. Orders worden vanuit een ruim opgezet magazijn verzonden. De Treston werktafels worden gebruikt om producten gereed te maken voor verkoop. De werkzaamheden variëren van verpakken en stickeren tot het samenstellen van gereedschapssets. Hierbij koos Rotec voor de Treston Concept werktafels voorzien van bakjesrail met bakjes zodat de benodigde onderdelen binnen handbereik zijn, onder het werkblad hangt een uitschuifbare prullenbak. De Concept werktafels zijn in hoogte verstelbaar door middel van een zwengel. Naast de Treston Concept werktafels werden ook Workshop werktafels geplaatst, ideaal voor verwerking van zwaardere producten dankzij het robuuste frame en dikke houten werkblad.

Over de samenwerking met Human Workspace is Rotec erg te spreken “De combinatie van een mooi concept en een klantgerichte onderneming zorgt ervoor dat we de oplossingen en service van Human Workspace zeker aanbevelen.”

Human Workspace levert producten en oplossingen voor de inrichting van industriële werkplekken. Hierbij staan ergonomie, productiviteit en (ESD)veiligheid centraal. De werkplekken worden samengesteld zodat deze naadloos aansluiten op systemen en processen en helpen bedrijfsdoelstellingen te realiseren.

Bent u benieuwd naar onze producten en oplossingen? Neem contact op en plan een afspraak met één van de Human Workspace Engineers voor een bezoek aan onze showroom!