array(0) { }

Uw gegevens worden verwerkt.
Een moment geduld alstublieft...

Snel en accuraat inpakken van lespakketten bij NHA

Home / Cases / Snel en accuraat inpakken van lespakketten bij NHA

Sneller en accuraat inpakken van lespakketten bij NHA

Onze klant, NHA, is één van de grootste scholen voor thuiscursussen en -opleidingen van Nederland. Voor het versturen van de lespakketten inclusief eventuele bijbehorende materialen gebruiken de medewerkers onze ergonomische werkplekken. Deze zijn ingericht om het vaak zware lesmateriaal, dat on-demand geprint wordt, zo accuraat en snel mogelijk in te pakken en gereed te maken voor verzending. Omdat ergonomie is toegepast op de werkplekken is de kans op blessures en daarmee uitval van personeel sterk verminderd.

Tom Frencken, hoofd productie/logistiek vertelt “We willen de fysieke belasting van onze medewerkers zo veel mogelijk beperken en loopafstanden minimaliseren om zodoende een efficiënt en ergonomisch productieproces te krijgen. Op advies van de Human Workspace engineer kozen we voor de ergonomische C-poot inpaktafel van Treston, deze is in hoogte verstelbaar zodat verschillende medewerkers dezelfde werkplek op de gewenste hoogte kunnen gebruiken. De werktafel is bovendien modulair, sluit perfect aan op onze behoeften en draagt bij aan een verbetering van de productiviteit” aldus Frencken.

Voor de inpakwerkzaamheden maakt NHA o.a. gebruik van een labelprinter, notebook en scanner, deze zijn handig verwerkt in het ontwerp van de inpaktafel. Alle noodzakelijk handelingen kunnen nu aan dezelfde inpaktafel worden uitgevoerd én er blijft voldoende ruimte over op het werkblad om snel en accuraat te kunnen werken. Achter de inpaktafel staat een trolley waar lesmaterialen worden opgeslagen, door te kiezen voor deze mobiele oplossing wordt voorkomen dat medewerkers de vaak zware lespakketten moeten verplaatsen. Ook wordt gebruik gemaakt van trolleys om voorraden studie catalogussen, dozen, enveloppen en ringbanden eenvoudig aan te vullen.

Over de samenwerking met Human Workspace zegt Frencken “Vanaf het eerste contact is er een prettige samenwerking geweest . Na een inventarisatie hebben we ervoor gekozen een demo station te maken zodat we konden testen of de opstelling zoals deze bedacht was in de praktijk ook werkzaam zou zijn. Uiteindelijk zijn de inpaktafels en trolleys in één dag door enthousiaste monteurs van Human Workspace geïnstalleerd.”

Bent u op zoek naar nieuwe werkplekken of verbetering van bestaande werkplekken? Neem contact op met de Human Workspace engineer voor een vrijblijvend gesprek.

www.nha.nl