Sneller en beter inpakken!

Verhoog de productiviteit van uw inpaktafel met deze checklist

Een slim ingerichte werkplek draagt bij aan de productiviteit van het handmatig logistiek proces. Producten worden sneller en beter verwerkt en de kans op uitval van personeel is kleiner wanneer:

  • Geen tijd wordt verspild met zoeken naar onderdelen, gereedschap, verpakkingen etc.
  • Er voldoende ruimte is op het werkblad om overzichtelijk te werken waardoor de kans op fouten wordt verminderd.
  • De werkplek ergonomisch is ingericht, voor comfort en werkplezier zorgt en blessures helpt voorkomen.
  • De werktafel naadloos aansluit op andere logistieke processen en systemen.

In de checklist ‘Sneller en beter inpakken!’ legt de Human Workspace engineer uit waar een slim ingerichte inpaktafel aan moet voldoen en hoe je deze in een paar stappen samenstelt.

checklist beter en sneller inpakken Human Workspace

In 5 stappen de productiviteit van je inpaktafel verhogen!

Middels het stappenplan in onze checklist brengt u de taken en functionaliteiten in kaart. Aan de hand van deze inzichten werken we naar een gerichte oplossing toe, waarmee u een productiviteitsverhoging per vierkante meter kunt realiseren voor uw bedrijf.

In de checklist worden een aantal voorwaarden geschetst waaraan een productiviteitsverhogende inpaktafel moet voldoen:

  • deze moet zijn ingericht om de werkzaamheden zo goed en snel mogelijk uit te kunnen voeren
  • een fijne werkomgeving aan medewerkers bieden
  • en eenvoudig aangepast kunnen worden aan veranderingen in klantbehoeften en het assortiment

Om dit te kunnen realiseren is een modulair werkpleksysteem aangevuld met een grote range accessoires een must. Klik op de link om onze modulaire werkplek oplossingen en uitgebreide assortiment (+1000) accessoires te bekijken. U kunt ook zelf de ideale inpaktafel samenstellen met de handige online 3D configurator tool. In een paar stappen ontwerpt u de inpaktafel en ontvangt u een 3D tekening en een vrijblijvende offerte.

Wist u trouwens dat u bij ons, buiten het off-the-shelf assortiment ook terecht kunt voor maatwerk oplossingen en de inrichting van nieuwbouw- en uitbreidingsprojecten? Een team van in-house engineers denkt graag met u mee over de samenstelling en integratie van werkplekken en biedt innovatieve oplossingen voor elke uitdaging.

Bol.com kiest voor Human Workspace

Bij de inrichting van het bol.com fulfilment center werd gekeken naar de beste manier om pakketten zo snel mogelijk de deur uit te krijgen en een fijne werkplek voor de operators te maken, de ‘Best place to work’. Om dit te realiseren heeft bol.com gekozen voor de oplossingen van Human Workspace. Bent u net als bol.com op zoek naar werkplekken voor uw nieuwbouw of zijn uw werkplekken aan verbetering toe? Neem dan contact op met onze Human Workspace engineers. Zij komen graag bij u langs! U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom waar we u graag de laatste werkplek oplossingen laten zien.