Human Workspace is dit jaar te vinden op stand 01.B010 in Hal 1 van Logistica in de jaarbeurs. Hier laten we een groot aantal Treston werkstations zien die zijn samengesteld om specifieke logistieke werkzaamheden te ondersteunen. Denk hierbij aan werkstations voor unloading, decanting, packing, troubleshooting en team lead werkzaamheden. De packing stations hebben we onderverdeeld in een VAS werkstation voor extra (inpak)handelingen, Multi station voor het inpakken van meerdere items en Big items station voor het verwerken van big tickets. Andere packing werkstations op onze stand zijn het Duo station, gemaakt om optimaal rendement per vierkante meter te behalen en het Basic Packing station, een vierpoottafel voorzien van standaard (inpak)accessoires.

Packing station VAS Human WorkspaceOp Logistica kunt u verschillende scala’s bezoeken waar samenwerkende exposanten praktijkgerichte demo’s presenteren. Human Workspace laat op scala 1 ‘Smart Warehousing’ (hal 1 – tegenover onze stand) praktijk voorbeelden van slimme integraties zien die we hebben toegepast op werkplekken met als doel om de productiviteit en het welzijn van werknemers te verbeteren. Op scala 4 “Material Handling & Intern Transport’ in Hal 4 laten we praktijk voorbeelden zien van (maatwerk) werkstations die gekoppeld zijn aan (geautomatiseerde) logistieke processen.

Wij vertellen u, onder het genot van een kopje koffie met Brabants worstenbroodje graag meer over onze product innovaties en integraties evenals project aanpak. Middels deze link kunt u zich gratis registeren voor een bezoek aan Logistica. Hopelijk tot ziens!