Human Workspace is uw partner op het gebied van werkplekken. Wij verzorgen complete projecten voor de inrichting van werkplekken in distributiecentra en productiebedrijven zoals bijvoorbeeld bol.com, PostNL Fulfilment en ScioTeq.

Treston werkplekken bij bol.com fulfilment center
Integratie van Human Workspace werkplekken in het bol.com fulfilment center.

Voor de invulling van de werkplekken kiezen wij uit een ruim assortiment (1000+ producten) dat zorgvuldig is samengesteld aan de hand van een aantal criteria; kwaliteit, productiviteit, stevigheid en (ESD)veiligheid. Deze standaard producten worden, indien nodig, aangevuld met maatwerk oplossingen.

Human Workspace hanteert voor projecten een stappenplan waarbij we de klantbehoeften in kaart brengen en aanvullen met onze aanbevelingen. Dit zetten we vervolgens om in productiviteitsverhogende en ergonomische werkplekken die met de ambities en toekomstplannen van de klant meebewegen.

Wij streven ernaar om niet alleen toeleverancier te zijn, maar vooral een partner voor de klant. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op met één van onze Human Workspace Engineers om een afspraak te maken.