Eenvoudig en snel rendement behalen binnen uw logistieke proces?

In het e-book “Sneller en beter inpakken” helpt Frodo Rijk, Human Workspace engineer, om managers, afdelingshoofden en logistiek engineers de inpaktafel zodanig binnen het logistieke proces te positioneren en in te richten dat deze bijdraagt aan het overall resultaat van het logistieke proces.

Rijk brengt de werkrichting ofwel de workflow en integratie met bestaande logistieke systemen in kaart en legt uit hoe een inpaktafel wordt ingericht om dit optimaal te ondersteunen. Ook de locatie van verpakkingsmateriaal, een tape dispenser, printer of PC op de inpaktafel speelt een rol bij de snelheid waarmee wordt ingepakt en daarmee de uiteindelijke output. En zeker niet onbelangrijk, door na te denken over ergonomie wordt de kans op blessures en zelfs uitval sterk vermindert én wordt een fijne werkomgeving gecreëerd voor werknemers. Tenslotte is elke organisatie anders, en is het van belang dat een inpaktafel aansluit of de specifieke processen, werkzaamheden en behoeften van alle betrokkenen.

Bij Human Workspace begrijpen we de uitdagingen die gepaard gaan bij het inrichten en optimaliseren van het logistiek proces. Elke organisatie is anders en het is van groot belang dat de oplossingen die worden geboden aansluiten op de specifieke processen, werkzaamheden en behoeften van alle betrokken om tot het beste resultaat te komen.

Met de tips in het e-book hopen we u wat handvaten te hebben gegeven om deze uitdagingen aan te gaan. Probeer ook de online 3D ontwerp tool en stel zelf de ideale inpaktafel samen. U krijgt dan meteen een goed beeld van de talloze mogelijkheden van onze inpaktafels.

En natuurlijk staan onze Human Workspace engineers voor u klaar met advies. U kunt eenvoudig een vrijblijvend (video) adviesgesprek inplannen of een corona-proof bezoek brengen aan onze showroom. Neem gerust contact op.

Bekijk voor meer inspiratie de video (rechts) van bol.com waarin Thomas Thans, logistiek engineer bij Ingram Micro en Lisanne Broer- van Abeelen, project manager bij bol.com uitleggen hoe zij de inpaktafels hebben ingericht en succesvol hebben geïntegreerd in de logistieke operatie.

Human Workspace ontzorgt!

T: +31 (0) 162 454 383 | E: sales@humanworkspace.nl