array(0) { }

Uw gegevens worden verwerkt.
Een moment geduld alstublieft...

WAT IS VAL EN VAS

VAL (Value Added Logistics) en VAS (Value Added Services) zijn “waardetoevoegende activiteiten” in de bevoorradingsketen’. Deze activiteiten vinden met name plaats in de distributiecentra waar bedrijven hun winst halen uit het toevoegen van diensten. Bijvoorbeeld: het opslaan en verzenden van onderdelen of het in kleine porties verpakken van geneesmiddelen met een ‘bijsluiter’ in de juiste taal.
Klein overzichtje van diverse aangeboden VAL en VAS diensten:

  • Re-pack; Het ompakken van verpakkingen.
  • Labeling; Het toevoegen van labels in het proces.
  • Repair, Aangeboden reparatie diensten.
  • Assemblage, Het assembleren van van producten.
  • Kitting, Het samenstellen van “kitjes” en setjes.
  • Returns; Het afhandelen van terugkerende goederen.

Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door mensen. De werkzaamheden zijn dusdanig specifiek dat deze niet volledig geautomatiseerd kunnen worden. Er is dan ook een werktafel nodig om de re-pack, labeling, repair, assemblage, kitting en returns werkzaamheden uit te voeren.

Er is een ruime keuze aan werktafels, maar welke is nu het meest geschikt voor uw VAL en VAS werkzaamheden en hoe zorgt u ervoor dat de werkzaamheden snel en accuraat worden uitgevoerd? Hiervoor zijn diverse oplossingen beschikbaar, één van deze oplossingen is om slimme accessoires aan de werktafel toe te voegen. Slimme accessoires bieden ruimte voor onderdelen en gereedschap zodat deze binnen handbereik zijn, tegelijkertijd wordt de ruimte op het werkblad behouden. Met als resultaat een overzichtelijke en prettige werkplek waar de werkzaamheden snel en netjes worden uitgevoerd.