Meet TED! Treston Electric Desk voor industrie

Treston Electric Desk TED for industryMeet TED! De Treston Electric Desk is de nieuwste aanwinst binnen de range ergonomische Treston werktafels. Deze werktafel is elektrisch in hoogte verstelbaar. Geruisloos binnen 22 seconden van 630-1270mm. TED is de ideale werktafel voor lichte assemblage en verpakwerkzaamheden. Het is ook een zeer geschikte werkplek voor o.a. teamleaders. TED is er ook in een ESD-veilige uitvoering.

De TED werktafels zijn 800mm diep en verkrijgbaar in verschillende breedte maten; 900, 1100, 1500 en 1800mm. Het maximale draaggewicht is 200kg. Voor accessoires boven het werkblad is dit 80kg.

Op het werkblad kunnen zogenaamde Upright staanders worden bevestigd. Voor dit type staanders zijn een groot aantal accessoires verkrijgbaar die helpen de werktafel in te richten zodat deze aansluit op de specifieke werkzaamheden en behoeften van werknemers. Door gebruik te maken van slimme accessoires kunnen gereedschap en onderdelen boven of onder het werkblad worden bewaard zodat er meer ruimte is om netjes en overzichtelijk te werken. De accessoires zijn bovendien zo ontworpen dat de diverse benodigdheden altijd binnen handbereik zijn en overstrekken wordt voorkomen.

Treston Electric Desk in hoogte verstelbaarDe gebruiker kan de werktafel snel in hoogte verstellen – zo kan eenvoudig afwisselend staand en zitten gewerkt worden. En kan de werktafel indien nodig door verschillende werknemers worden gebruikt.

Download voor meer informatie de product leaflet en specificaties. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Bel of stuur een mailtje. De Human Workspace engineer geeft graag advies!