De Treston Concept werktafels zijn ontworpen voor industrieel gebruik en kunnen dus een stootje hebben. De stevigheid van de Treston werktafels zit hem in het slimme ontwerp van de werktafel. Het stalen frame is zo gemaakt dat deze volledige ondersteuning biedt aan de onderdelen die op de werktafel worden verwerkt. Ook de talloze accessoires uit de Concept range kunnen probleemloos aan het profiel dat aan de werktafel is bevestigd worden gemonteerd.

Dankzij een aantal product updates kan de Concept werktafel tot 500 kg aan gewicht dragen. Het frame is bovendien zodanig aangepast dat ook met een 900mm diep werkblad de benodigde stevigheid en stabiliteit kan worden gegarandeerd. Een knap staaltje Finse engineering!

In tegenstelling tot andere leveranciers van werktafels combineert Treston jarenlange ervaring met solide engineering skills om steeds weer vernieuwende werkplek producten te introduceren. Hierdoor zijn de Treston werktafels enorm sterk met behoud van het Scandinavisch ontwerp en de ergonomische aspecten. Daarbij blijft tevens het modulair karakter intact zodat we de vaak benodigde flexibiliteit kunnen behouden voor klanten om de werkplekken zodanig in te kunnen richten om optimale productiviteit te behalen én het welzijn van werknemers niet uit het oog te verliezen.

Treston Concept-1500-1.0 inpaktafel

De Treston Concept range bestaat uit diverse afmetingen werktafels die middels boutjes, een zwengel of motorisch in hoogte verstelbaar zijn. Ook zijn er diverse werkbladen voor de werktafels verkrijgbaar. Dankzij een modulair profiel dat aan het frame wordt bevestigd is er ruimte voor een groot aantal accessoires. Eén van de vele voordelen van het Treston Concept werkpleksysteem is het enorme aantal slimme accessoires, hierdoor kan de werktafel worden ingezet voor tal van werkzaamheden. Dat Treston goede kennis heeft van productie en andere industriële processen is te zien aan het ontwerp van de werktafels en onderdelen. De werktafels kunnen zodanig worden ingericht dat onderdelen, gereedschap en ICT binnen handbereik zijn én de ruimte op het werkblad optimaal is.

Toonaangevende bedrijven kozen reeds voor de Treston Concept werktafels vanwege het ergonomisch ontwerp én omdat de werkplekken konden worden ingericht om aan de vaak specifieke vereisten te voldoen. Daarbij komt dat de werktafels een mooie en professionele uitstraling hebben waardoor een prettige werkomgeving kan worden geboden aan werknemers.

Of u op zoek bent naar off-the-shelf werktafels of een complete bedrijfshal met werkplekken gaat inrichten. Human Workspace levert gegarandeerd de beste werkplek die aansluit op uw ambities. Laat u informeren door onze Human Workspace Engineers of stel uw ideale werktafel samen in het gratis 3D online ontwerptool.