VAN SOVELLA NAAR HUMAN WORKSPACE

 • 2004-2011 Sovella Oy, Nederlandse vestiging van het Finse Sovella Oy
 • 2011-2012 Sovella Oy, Nederlandse vestiging van het Finse Treston Oy
 • 2012-heden Human Workspace, importeur van het Finse Treston Oy

Human Workspace is leverancier van werkpleksystemen voor de industrie.
Onze verkopers zijn getraind in LEAN, Ergonomisch werken, ESD-veilig werken en hebben veel kennis in het samenstellen van de meest optimale werkplek. Onze klanten zijn werkzaam in Logistiek, Elektronica, Assemblage, R&D en Onderwijs. Door het modulaire design hebben veel bekende internationale bedrijven gekozen voor onze werkplekoplossingen.

 • Veel kennis op gebied van Ergonomie, LEAN en ESD
 • Internationale ondersteuning
 • Uitgebreid gamma van off the shelf werkplek oplossingen
 • Het designen en leveren van klant-specifieke oplossingen
 • Korte communicatie lijnen
 • Eigen installatie/assemblage team
 • Standaard en maatoplossingen
 • Scherpe prijzen en snelle leveringen
 • Het vervangen van oude en niet ergonomische werktafels
 • Het leveren van een ergonomisch verantwoorde werkplekoplossingen
 • Door gebruik van een juiste werkverlichting het aantal fouten verminderen
 • Comfortverhoging door ergonomische accessoires en hulpmiddelen
 • Efficiëntieverhoging door aansluiting op LEAN en 5S
 • Verminderen van reik- afstanden en bijbehorende blessures
 • Productiviteit- en comfortverhoging voor de werknemer
 • Snelheidswinst door optimalisatie

WERKPLEK LOGISTIEK

DE LOGISTIEKE WERKPLEK

Wij begrijpen als geen ander de behoeftes die belangrijk zijn voor uw bedrijf en uw logistiek medewerker. Een comfortabele maar ook productieve werkplek met een juiste hoogte instellingsmogelijkheid, goede verlichting en slimme accessoires die het werk verlichten en blessures voorkomen die mogelijk opspelen bij het uitvoeren van repetitieve werkzaamheden.

We bieden Inpaktafels, VAS werktafels, ICT-stations, Inpaklijnen, Quality Control en return werkcellen, Inbound- en outbound werkstations of bieden projectmatig complete totaaloplossingen.

Efficiënt
Een juiste doorstroom van materialen is cruciaal voor efficiënte productie. De kortere productietijden en grotere aantallen plaatsen de logistieke en de verpakkingsindustrie voor steeds grotere uitdagingen. Daarom hebben veel logistieke dienstverleners hun dienstpakket uitgebreid van traditionele opslag naar de afhandeling van diverse materiaalstromen. Naast transport en opslag zijn vaak ook eindassemblage, testen en inpakken geïntegreerd in de logistieke keten.

Human Workspace levert producten en oplossingen die tegemoet komen aan de hoge eisen van logistieke en verpakkingsbedrijven. De producten zijn zo ontwikkeld om probleemloos aan te sluiten op de constant wisselende behoeftes, ook op die van u. Elke inpaktafel is ontwikkeld voor efficiënte productie. Zoveel mogelijk verpakkingen in zo weinig mogelijk tijd. Dit bevordert de doorstroom van materialen en stelt u in staat om een grotere productie te draaien. Meerdere losse onderdelen en accessoires kunnen extra worden bijgeleverd. De inpaktafel is ontworpen met de continu veranderende behoeften als uitgangspunt.

Alles naar wens
Stel uw inpaktafel geheel naar wens samen. Kies hierbij tevens voor een van onze vele slimme en ergonomische accessoires die eenvoudig aan de inpaktafel toe te voegen zijn. Een papierrol-houder, een ladekastje of een verstelbare printersteun zijn enkele voorbeelden van accessoires. Wij adviseren gebruik te maken van hoogte- verstelbare inpaktafels, deze stellen iedere medewerker in staat om optimaal werk te kunnen leveren. Het modulaire karakter zorgt ervoor dat u zelf kunt kiezen hoe de tafel eruit komt te zien.

WERKPLEK ELEKTRONICA

DE ESD WERKPLEK

Uiteraard speelt ESD veiligheid bij de elektronica werktafels een grote rol. De frames van de werktafels, de werkbladen en de accessoires zijn ESD veilig waardoor er eenvoudig kan worden voldaan aan de IEC61340-5-1- standaard.

We bieden ESD werktafels, Soldeer-werktafels, Light assembly werkcellen, KANBAN voor kleine onderdelen, ESD kasten, ESD ladekasten en ESD veilige werkplaatskarren en Trolleys.

Productie, testen en reparatie. In de elektronica kent men veel repeterende taken. Zowel vanuit gezondheids- als efficiëntieoverwegingen speelt ergonomie een cruciale rol. Het werkstation moet naast solide tevens gemakkelijk verstelbaar zijn om aan de wisselende eisen te voldoen. Stabiliteit, gebruiksgemak, ESD-bescherming en veel passende accessoires en overzichtelijkheid zijn voor deze werkzaamheden van grote importantie.

Optimale productiviteit
Een procesgericht ontwerp, goede verlichtingscondities en een schone werkomgeving zorgen voor optimale productiviteit. Onze werkstations zijn modulair waardoor geregeld veranderen van opstelling en werkwijze gemakkelijk is. Al onze producten zijn ook met ESD-bescherming beschikbaar. De werkstations zijn specifiek voor werkomgevingen met veel kleine en lichte materialen, zoals bij component- en verpakkingassemblage, eindassemblage en testen, kwaliteitscontrole en reparatie. De werkstations zijn uitstekend te combineren met assemblagelijnen, bijvoorbeeld met behulp van onze ModuLine oplossingen.

WERKPLEK WORKSHOP

DE WORKSHOP WERKPLEK

Workshop werktafels en werkbanken die voorheen voornamelijk werden toegepast in een “ruige” omgeving worden alsmaar breder ingezet. De elektrische auto treed steeds meer binnen in de workshops. Dit vereist een aangepaste aanpak. Human Workspace biedt totaaloplossingen die keer op keer voldoen aan de hoge eisen die vandaag de dag worden gesteld in de workshop. Lichte kleuren geven een juiste hightech imago aan de shop. De werkbanken zijn ook in ESD veilige versies te verkrijgen om hiermee te anticiperen op de elektrische- en hybride auto’s en de toekomst.

Waar gewerkt wordt met zware materialen, grove gereedschappen en oliën, daar komt de Workshop werktafel ook tot zijn recht. U kiest eenvoudig hetgeen u nodig heeft. De werktafels kunnen worden uitgebreid met ladekasten die als poten dienst doen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een opbouw systeem om zo de Workshop werktafel naar behoefte in te richten. Het werkblad kiest u ook zelf. De werktafels zijn o.a. leverbaar met een stalen-, houten- en een kunststof werkblad. Ook de Workshop werktafels zijn eenvoudig uit te breiden en aan te passen door middel van onze accessoires.

WERKPLEK LABO EN CLEANROOM

LABO-CLEANROOM WERKPLEK

De werktafel oplossingen van Human Workspace zijn geschikt voor labo omgevingen R&D ruimtes en ISO 6 cleanroom ruimtes. We bieden in ons assortiment werktafels, ladekasten, Trolleys en karren. De werktafels zijn ontworpen om de nodige meetapparatuur, onderdelen en gereedschappen ergonomisch en op juiste afstand van de gebruiker op te bergen. Onze labotafels zijn stabiel, robuust, elegant en modulair van opzet. De labotafels zijn gemakkelijk aan individuele behoeften, nieuwe apparatuur en veranderingen in de werkomgeving aan te passen. Uiteraard zijn alle oplossingen in ESD veilig uitvoering te verkrijgen.

WERKPLEK MEDISCH EN STERILISATIE

MEDISCHE WERKPLEK

Werk in de zorg is tegenwoordig nog zwaarder dan voorheen. Op de schouders van het personeel rust een steeds grotere verantwoordelijkheid. Vele taken vragen daarbij om lichamelijke inspanning. Daar er steeds hogere eisen worden gesteld aan de efficiency, speelt het welzijn van het personeel een cruciale rol bij de kwaliteit en resultaten van de zorg. De keuze voor ergonomisch verantwoorde hulpmiddelen die het werk van verplegend personeel gemakkelijker maken, is een gemakkelijke manier om te zorgen voor welzijn en efficiency op de werkvloer.

De serie Treston Medi gebruiksvriendelijk medisch meubilair is ontworpen in nauwe samenwerking met experts uit de gezondheidszorg. Ons assortiment bestaat uit in hoogte verstelbare werktafels, wandrailsystemen, opslagsystemen en diverse behandel- en onderzoekstrolleys voor procedures, mandwagens voor verplaatsen, transport en opslag van apparatuur en instrumenten, mobiele werkstations voor mobiele werkzaamheden zoals de ronde van de dokter langs patiënten, medische trolleys voor diagnostische apparatuur, werkstations voor apparatuur- en onderhoudsruimten, en zadelkrukken en werkstoelen.

WERKPLEK ASSEMBLAGE

ASSEMBLAGE WERKPLEK

Bij onze assemblage oplossing ligt de nadruk op efficiency en een soepele materiaalstroom. Voor veranderingen in productie- of operationele processen zijn aanpasbare oplossingen nodig die rekening houden met individuele ergonomische behoeften. Aan de hand van onze modulaire oplossingen kunt u slagvaardig reageren op nieuwe situaties en de werkplek snel en eenvoudig afstemmen op de LEAN vereisten.

Ons uitgebreide ModuLine programma biedt een oplossing voor bijna iedere situatie en behoefte. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het vinden van een transport oplossing om uw te assembleren product gemakkelijk te verplaatsen, een draaiplateau om het product zonder blessures te draaien, een FIFO rek of een KANBAN systeem om aan uw werktafel te monteren.

ModuLine bestaat uit 5 standaard modules waarmee een complete oplossing kan worden gebouwd.

 • ModuLine Stop Table
 • ModuLine Rotation Table
 • ModuLine Extension 1000 mm
 • ModuLine Extension 500 mm
 • ModuLine Curve 500×500

Daarnaast zijn er diverse standaard accessoires beschikbaar.
De mogelijkheden zijn eindeloos. Neem gerust contact met ons op wanneer u enige vorm van advies nodig hebt. Wij staan u hier graag en geheel vrijblijvend in bij.

BEKIJK HIER DE DEMONSTRATIE VIDEO

INSTALLATIE-SERVICE

ONZE INSTALLATIESERVICE

De meeste standaard oplossingen die we aanbieden zijn voorzien van een duidelijke assemblage instructie. Voor technisch personeel is het zodoende eenvoudig de werkstations en de accessoires zelf samen te stellen. Tijd is echter vaak een belangrijke factor. Ook zijn er niet altijd voldoende interne recources beschikbaar.

Human Workspace biedt daarom een installatie/assemblage service. We werken met een vast team van kundige en Nederlands sprekende Workspace Monteurs die veel ervaring hebben met het plaatsen van de werkplekoplossingen. Om beschikbaarheid en kwaliteit te kunnen waarborgen behouden we ons installatieteam exclusief voor het assembleren/installeren van door ons geleverde werkplekoplossingen.

ONZE BUSINESS PARTNERS

ONZE LEVERANCIERS – INTERNATIONALE SPELERS VAN WERELDFORMAAT

Om succesvol en krachtig te kunnen zijn en te blijven, hechten wij veel waarde aan het aangaan van langdurige samenwerkingsverbanden. Zowel met onze klanten als met onze partners. Onze partners worden nauwkeurig geselecteerd op basis van hun kennis, kunde en kracht om te innoveren en met ons toegevoegde waarde te bieden naar onze klanten.

Treston - Human Workspace

Treston uit Finland is producent van modulair en ergonomisch meubilair industriële toepassingen. De Treston (voorheen Sovella) producten worden in de gehele wereld gebruikt om handmatige werkzaamheden op een efficiënte manier te verrichten. Human Workspace is de importeur voor de Treston in Nederland,  België en Luxemburg.

Helge Nyberg - Human Workspace

Ergonomisch design en Scandinavische kwaliteit. Het Zweedse Helge Nyberg produceert onder de naam ErgoBjorn een uitgebreide product gamma van STEP TROLLEYS en ORDERPICK KARREN. Human Workspace levert het ErgoBjorn gamma in Nederland, België en Luxemburg.

Kraiburg - Human Workspace

Kraiburg, één van de grootste rubberverwerkers in de wereld produceert onder de naam Ergolastec Anti fatique matten. Deze ergonomische stamatten zijn van een zware kwaliteit en verkrijgbaar voor diverse industriële werkomgevingen. Human Workspace levert Ergolastec matten in Nederland, België en Luxemburg.

Onze partner DigiSens  is vooruitstrevend in het optimaliseren van uw voorraad. Het E-nventory opslagsysteem van DigiSens (Zwitserland) geeft u niet alleen zekerheid maar maakt uw organisatie flexibeler en u kunt sneller reageren op wisselende omstandigheden.

Solcon - Human Workspace

Partner Solcon is producent op het gebied van ICT karren en ICT oplossingen. Human Workspace levert de Solcon oplossingen in Nederland, België en Luxemburg.