Thema: Opschalen en uitbreiden

Snel productiewerkzaamheden opschalen?

Het Coronavirus of COVID-19 houdt de gemoederen wereldwijd bezig. Er wordt door deskundigen in het lab hard gewerkt aan het ontwikkelen van een vaccin. Bedrijven schalen de productie op om bijvoorbeeld zoveel mogelijk beademingsapparatuur te produceren. We strijden samen tegen COVID-19 en Human Workspace helpt hier graag aan mee.

Voor bedrijven die helpen in de strijd tegen het COVID-19 virus bieden we een priority lane service aan voor een range werkplek producten. Dit betekent dat deze producten sneller leverbaar zijn, vaak al binnen een paar werkdagen. Geef wanneer u een aanvraag doet even door dat u gebruik wenst te maken van de priority lane en wij doen de rest. Een voorbeeld van producten uit deze range zijn:

TP Basis werktafel

De TP werktafel is voorzien van een robuust vierpoot tafel frame en gelamineerd werkblad. De werktafel heeft een mooie professionele afwerking en kan overal worden ingezet. Deze kan worden geleverd in diverse afmetingen; verschillende breedtes en dieptes), de hoogte van de werktafel is eenvoudig instelbaar tussen 650-900 mm door middel van boutjes. Indien nodig, kan de TP werktafel ook in ESD-veilige uitvoering geleverd worden. U ontvangt de werktafel in één pakket, deze is zeer eenvoudig te monteren. Er zijn tal van accessoires verkrijgbaar voor deze werktafel.

SAP trolley

De SAP trolley is robuust en toch licht van gewicht en dus eenvoudig van de ene naar de andere locatie te rollen. Het frame is van metaal gemaakt en het werkblad is gelamineerd. Deze uitvoering is ESD-veilig. De SAP trolley wordt veel gebruikt naast de TP werktafel bijvoorbeeld om grotere verpakkingen op te plaatsen of extra onderdelen. Twee van de wielen zijn voorzien van een rem zodat de trolley altijd stevig blijft staan. Ook verkrijgbaar in andere afmetingen en met diverse accessoires.

Bent u op zoek naar een meer specifieke oplossing voor uw werkplek, neem contact op met onze Human Workspace Engineers. Zij helpen graag!

Bel ons op +31 (0) 162 454 383

Bekijk hier onze assemblage werktafels!

Vacature technisch commercieel medewerker binnendienst Human Workspace

Ook voor engineering solutions kunt u bij de Human Workspace Engineers terecht. Neem contact op!

3D configurator – Ontwerp de ideale werktafel []

BLOG – Stop verspreiding van bacteriën op de werkplek! []