Branche: Logistiek

Alles voor de logistieke werkplek 

Onze ergonomische en productieve werkplek oplossingen en producten worden ingezet om handmatige werkzaamheden binnen het logistiek proces te verrichten. Denk hierbij aan unloading, decanting, inpakken/ VAS werkzaamheden waaronder verwerking van big tickets, troubleshooting en team lead activiteiten. De werkplekken die wij voor onze klanten samenstellen zijn ingericht om de productiviteit op de werkplek te verhogen en een prettige ergonomische werkplek aan werknemers te bieden.

Onze Human Workspace engineers hebben hun kennis van werkplek producten, ergonomie, 5S en logistieke processen en systemen gebundeld en een assortiment werkplek producten samengesteld voor gebruik in een logistieke/ e-commerce omgeving.

Om u een idee te geven van de mogelijkheden laten we onze klanten graag aan het woord. Wehkamp gebruikt bijvoorbeeld een combinatie van logistieke werkplek oplossingen welke volledig zijn geïntegreerd in het logistieke proces. De werkplekken dragen bij aan een verbetering van de productiviteit en het comfort van de werknemers op de werkplek.

Wist u overigens dat u bij onze afdeling engineering terecht kunt voor maatwerk oplossingen en integratie van werkplekken? Bent u bezig met een integratie, nieuwbouw- of vervangingsproject? Neem dan contact op met de Human Workspace engineers.

Onze klanten vertellen…

e-book: Sneller en beter inpakken!

Treston TPB918-V10 inpaktafel

Bekijk hier het volledige assortiment productieve en ergonomische inpaktafels!

Vacature technisch commercieel medewerker binnendienst Human Workspace

Ook voor engineering solutions kunt u bij de Human Workspace Engineers terecht. Neem contact op!

3D configurator  – Ontwerp zelf de ideale inpaktafel []

BLOG – Sneller en beter inpakken met minder personeel []