Treston solutions op Logistics & Distribution

Registreer nu gratis voor een bezoek aan Logistics & Distribution in Brussel op 3-4 oktober.

Human Workspace levert turn-key oplossingen waarbij de inrichting van de werkplek centraal staat. Denk hierbij aan werkplekken voor inpak- en VAS werkzaamheden. Laat u op stand 4B56 informeren door onze Human Workspace engineers.

Human Workspace - Treston inpaktafelTreston - Human Workspace - Ergonomics

Human Workspace - Treston logistiek

Als importeur van Treston in de Benelux kiezen wij binnen onze oplossingen voor de modulaire werkpleksystemen van dit Finse merk.

Door het modulair ontwerp zijn deze systemen multifunctioneel en kunnen eenvoudig opgeschaald worden. Voor de verschillende modulaire werkpleksystemen is een groot assortiment slimme werkplek accessoires verkrijgbaar. Door accessoires toe te voegen of te verwijderen kunnen diverse werkzaamheden worden uitgevoerd aan dezelfde werktafel. Alle onderdelen zijn binnen handbereik en liggen op dezelfde plek waardoor efficiënt gewerkt kan worden. Het ergonomisch ontwerp van de werktafels en accessoires draagt bij aan een fijne werkomgeving en voorkomt blessures.

Human Workspace verzorgt complexe integratieprojecten, waarbij we de technische kennis en ervaring van onze Workspace engineers inzetten om klanten te ondersteunen bij het koppelen van werkplekken aan bestaande logistieke processen en systemen. Voorbeelden hiervan zijn integratie van pick-to-light systemen en koppeling aan bijvoorbeeld conveyor belts.

Mocht u zich willen laten informeren en onze werkpleksystemen bezichtigen, kom dan naar stand 4B56. Onze Workspace Engineers staan u graag te woord.

U kunt natuurlijk ook altijd een afspraak maken om onze showroom in Oosterhout te bezoeken. Of probeer de gratis ontwerp tool op onze website en stel zelf uw ideale werktafel samen!