Treston solutions op de WOTS

Gebruik deze link om u aan te melden voor een bezoek aan de WOTS en kom een kijkje nemen op onze stand!

Human Workspace levert turn-key oplossingen waarbij de inrichting van de werkplek centraal staat. Denk hierbij aan werkplekken voor assembly-to-order werkzaamheden en mobile assembly solutions. Ook voor de inrichting van werkplekken voor R&D en testing werkzaamheden kunt u terecht bij Human Workspace. Laat u op stand 10E018 informeren door de Human Workspace engineers.

Human Workspace Treston ESD workspace solutionsTreston Human Workspace assemblage

Als importeur van Treston in de Benelux kiezen wij binnen onze oplossingen voor de modulaire werkpleksystemen van dit Finse merk.

Door het modulair ontwerp zijn deze systemen multifunctioneel en kunnen eenvoudig opgeschaald worden. Voor de verschillende modulaire werkpleksystemen is een groot assortiment slimme werkplek accessoires verkrijgbaar. Door accessoires toe te voegen of te verwijderen kunnen diverse werkzaamheden worden uitgevoerd aan dezelfde werktafel. Alle onderdelen zijn binnen handbereik en liggen op dezelfde plek waardoor efficiënt gewerkt kan worden. Het ergonomisch ontwerp van de werktafels en accessoires draagt bij aan een fijne werkomgeving en voorkomt blessures. De werktafels zijn ESD-veilig, deze voldoen geheel aan de IEC 61340-5-1 standaard.

We hebben een team van Workspace Engineers met een schat aan ervaring en solide engineering skills. Deze kwaliteiten worden versterkt door een groot assortiment producten waardoor wij altijd een oplossing kunnen bieden die in de vaak specifieke en veranderende behoeften van onze klanten voorziet.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn onze stand te bezoeken, neem dan contact met ons op en bezoek vrijblijvend onze showroom.

Of ga naar de gratis ontwerp tool op onze website en stel zelf uw ideale werktafel samen!