Treston is producent van modulaire en ergonomische werkplekken. Het bedrijf is gevestigd in Finland en dit zie je terug in de producten, deze voldoen aan de Scandinavische standaard van ergonomie en design.

De Treston Group heeft kantoren wereldwijd, in de Benelux is Human Workspace de officiële importeur voor Treston werkplekken. Wij verkopen Treston werkplekken direct aan zakelijke eindgebruikers en werken met een aantal distributeurs in de Benelux.

Human Workspace heeft een jarenlange relatie met Treston. Frodo Rijk, eigenaar van Human Workspace, is vanaf 2006 werkzaam bij Sovella Oy wat later de Treston Group wordt. Als Business Area Manager is hij o.a. verantwoordelijk voor de verkoop van Treston producten in de Benelux. In 2013 richt Rijk samen met Stef van Gelderen, voormalig Area Sales Manager Benelux voor Treston, Human Workspace B.V. op om Treston in de Benelux op de kaart te zetten.

Sindsdien hebben we een groot aantal bedrijven, naar alle tevredenheid, mogen voorzien van de de modulaire en ergonomische werkplekken van Treston. Een mooi voorbeeld hiervan is het project dat we voor bol.com mochten doen!

Met een team van Human Workspace Engineers leveren we kant-en-klare werkplekken die we waar nodig van maatwerk oplossingen voorzien. Heeft u werkplekken nodig? Neem een kijkje op onze website voor de Treston werkplekken.


Treston dedicated to human workspace