Wat is de beste werkplek?

Kortere levertijden, veranderingen in het assortiment. Om op deze en andere uitdagingen in te kunnen spelen is een efficiënte logistieke organisatie vereist. Logistieke processen worden geoptimaliseerd, echter de rol van de werkplek in dit proces wordt soms onderschat. Slim ingerichte werkplekken helpen medewerkers productiever te werken. Orders en retourzendingen worden sneller verwerkt, medewerkers zijn gemotiveerd.  

Vraagt u zich af of uw werkplekken optimaal zijn ingericht of bent u op zoek naar werkplekken voor uw nieuwbouw- of uitbreidingsproject? Waar moet u op letten wanneer u de werkplekken inricht? We geven u hieronder vast een paar tips.

Wilt u meer weten? Bezoek dan onze stand (3.D128) op Empack. De Human Workspace Engineers laten zien en leggen uit wat voor uw werkomgeving en werkzaamheden de beste werkplek is.

Bezoek onze stand op Empack !


Zorg dat de medewerker zich op de specifieke handeling kan richten

Het verpakken van orders kan vele malen sneller worden gedaan als alle verpakkingsmaterialen en scanners, label printers etc. binnen handbereik zijn. Medewerkers hoeven niet op zoek te gaan naar onderdelen en verliezen daarmee geen kostbare tijd. Door gebruik te maken van een Andon signaleringssysteem kunnen verpakkingen snel bijgevuld worden. Let er bij de keuze van werkplek accessoires op dat deze kunnen worden gemonteerd zodat de ruimte op het werkblad behouden blijft. Een leeg werkblad werkt overzichtelijker en vermindert de kans op fouten bij het verpakken.

Investeer in een gezonde werkomgeving voor uw medewerkers

Door te kiezen voor ergonomische werkplek systemen en accessoires draagt u als bedrijf bij aan het welzijn en comfort van uw medewerkers. Een ergonomische werkplek dringt ook het ziekteverzuim terug. Denk hierbij aan werktafels en accessoires die in hoogte kunnen worden versteld zodat verschillende medewerkers comfortabel aan dezelfde werktafel kunnen werken. Maar ook het gebruik van glijplastic op het werkblad waardoor doosjes makkelijker op de rollerbaan kunnen worden geduwd, dimbare LED verlichting en anti-vermoeidheidsmatten.

Laat u informeren door de Human Workspace Engineers

Dit zijn een aantal aspecten die van belang zijn om de beste werkplek samen te stellen. Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u weten wat de beste werkplek is voor uw bedrijf en wat Human Workspace voor u kan betekenen? Bezoek de Human Workspace Engineers op stand 3.D128 op Empack of maak vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Oosterhout (N-Br). We vertellen u graag meer over onze werkwijze en producten.

Om u een idee te geven van de mogelijkheden vertellen we graag over een project waarbij we werden gevraagd om werkplekken te integreren met geautomatiseerde systemen en The Best Place to Work te maken voor de operators in het bol.com fulfilment center. De Human Workspace Engineers brachten eerst samen met de klant de werkplek behoeften en ambities in kaart en stelden op basis hiervan de beste werkplekken samen voor de operators. Productiviteit en flexibiliteit waren belangrijke criteria bij de keuze van de werkplek systemen en accessoires. We hebben bij de samenstelling van de werkplekken ook rekening gehouden met de operators en gekozen voor ergonomische werkplek oplossingen evenals anti-vermoeidheidsmatten om blessures te helpen voorkomen en de nodige comfort te bieden.

Wilt u meer weten over dit project of wat de Human Workspace Engineers voor u kunnen doen? Neem direct contact op!

Klik hier en bekijk de video waarin we de werkplekken in het bol.com fulfilment center laten zien!

Treston werkplekken bij bol.com fulfilment center

Ongeacht de werkomgeving en de werkzaamheden die op de werkplek worden verricht, Human Workspace levert de beste werkplek!