array(0) { }

Uw gegevens worden verwerkt.
Een moment geduld alstublieft...

Professionalisering van inpaktafels bij Boots.eu webshop

Home / Cases / Professionalisering van inpaktafels bij Boots.eu webshop

De Boots.eu webshop groeit snel, mede door de samenwerking met bol.com en het extra effect van Corona was de E-fulfilment afdeling van Alliance Healthcare Nederland letterlijk uit zijn jasje gegroeid.

Boudewijn Duyster, Operational Excellence Lead bij Allianc Healthcare vertelt : “We hebben het meteen maar goed aangepakt zodat we de toekomstige groei van onze online sales weer even aankunnen. De werkruimte in ons distributiecentrum in Den Bosch hebben we meer dan verdubbeld. Human Workspace leverde ergonomisch in hoogte verstelbare inpaktafels en kartontrolleys. Op deze manier kan ons e-fulfilment team op een gezonde en productieve manier de pakketten klaarmaken voor verzending.”

Onze Human Workspace engineer, Wilbert Maas, werkte nauw samen met Boudewijn om de hoogte verstelbare Concept inpaktafels van de juiste accessoires te voorzien om fijne werkplekken te creëren waar snel en efficiënt kan worden ingepakt.

“Wij zijn eigenlijk best wel een beetje trots op onze nieuwe werkplekken en Boots.eu is nu weer helemaal klaar voor de groei.” aldus Boudewijn. Hier zijn wij bij Human Workspace dan ook weer heel trots op!

Wilt u weten hoe u uw werkplekken kunt verbeteren? Bel Wilbert of stuur hem even een mailtje.