array(0) { }

Uw gegevens worden verwerkt.
Een moment geduld alstublieft...

ESD WERKPLAATS TVH

Home / Cases / ESD WERKPLAATS TVH

TVH kiest voor onze modulaire ESD werktafels voor het ESD labo. Modulairiteit, ergonomie en ESD veiligheid waren de 3 pijlers. De door ons geboden oplossingen bestaan uit ESD werktafels, ESD kasten en ESD ladekasten. De ESD werkplekken worden periodiek gecontroleerd op de IEC61340-5-1 norm door de ESD verantwoordelijke van het bedrijf.

De elektronica-afdeling is één van de snelst groeiende afdelingen van TVH. Elektronica startte in 2003 als een aparte afdeling, met 8 medewerkers. Tien jaar later telt de afdeling meer dan 50 technici die jaarlijks meer dan 25.000 elektronische onderdelen reviseren.

Vandaag is de elektronica-afdeling van TVH zonder twijfel het grootste, best ingerichte en meest diverse service center voor elektronische onderdelen van alle types elektrische voertuigen in Europa.

NIEUW GEBOUW VAN 3500 M²
Door de grote groei was een nieuwe locatie nodig. De nieuwe werkplek is een state-of-the-art labo van 3500 m² groot. De TVH technici werken er in een volledige ESD-veilige zone of EPA (Electrostatic Protected Area). De nieuwe locatie voldoet aan alle huidige vereisten voor de behandeling van elektronische onderdelen. Met de gedane investering is de elektronica-afdeling klaar om verder te groeien en het gamma van ruilonderdelen op een professionele en kwalitatieve manier uit te breiden.

Wij danken TVH hartelijk voor het vertrouwen in de oplossingen van Human Workspace.