Concept werktafel nog steviger

8 juli 2019

De Concept werktafel van het Finse Treston is nu nóg steviger.

De werktafels zijn ontworpen voor industrieel gebruik en kunnen dus tegen een stootje. De stevigheid zit hem niet in dikke poten of andere voor de hand liggende vormen van versteviging. De stevigheid van de Treston Concept werktafels zit hem in het slimme ontwerp van de werktafel. Het stalen frame is zo gemaakt dat het werkblad volledig wordt ondersteund én de werktafel ongeacht het aantal accessoires en onderdelen op de tafel stabiel blijft.
Treston Concept frame NEW
Door extra versteviging aan het frame toe te voegen is de Concept werktafel nu nóg steviger en heeft een draagvermogen tot 500 kg. Het typerende Scandinavische ontwerp is behouden gebleven, een knap staaltje werk van onze collega engineers in Finland.

Eén van de vele redenen dat wij kiezen voor de Treston werktafels is dat bij het ontwerp gebruik wordt gemaakt van jarenlange ervaring met industriële werkplekken. Treston weet wat nodig is en wat werkt om handmatige werkzaamheden zo efficiënt mogelijk uit te voeren. Bovendien speelt Treston waar mogelijk in op de specifieke behoeften van de klant, zo was er bijvoorbeeld veel vraag naar diepere werkbladen voor meer werkruimte. Door het frame hierop aan te passen is het nu mogelijk hier een dieper blad op te plaatsen waarbij de stabiliteit en stevigheid van de werktafel behouden blijft.

Bekijk nu zelf de Concept werktafels of stel zelf de perfecte werktafel samen met de gratis online ontwerptool.Bent u op zoek naar meerdere werkplekken bijvoorbeeld voor de inrichting van een nieuwe afdeling of magazijn? Neem contact op met onze Human Workspace Engineers en laat u informeren.